Winkel

Winkelen bij HOOM

Voor een huis en thuis waar je blij van wordt!

Ruime keuze

Het assortiment meubels online in onze webshop is slechts het startpunt. Je kan rekenen op een ruime keuze design stoelen, houten tafels, zetels, decoratie en veel meer. Niet gevonden wat je zocht? Kies dan voor ons vakkundig maatwerk.

Persoonlijke Expertise

Frederik, Julie en Luc combineren hun passie, stijl en ervaring om samen met jou je perfecte interieur te creëren. Geen vraag is ons te veel. Kom dus gerust langs om je opties te bespreken. Of laat ons afspreken bij jou thuis, want dat kan ook.

Uniek en mooi

Winkelen bij HOOM is kiezen voor unieke en tijdloze design meubels én maatwerk. Geen massaproductie, maar origineel meubilair. We geven onze collecties dan ook continue vorm voor een extra persoonlijke toets aan je interieur.

Betaalbaar maatwerk

Kies je voor een maatkast of ander maatwerk, dan werken we ook graag op maat van jouw budget. Natuurlijk met oog voor stijl en kwaliteit. Alles kan in ons atelier! Laat je ideeën de vrije loop, wij zorgen voor de realisatie en levering.

Waar en wanneer onze winkel bezoeken?

De winkel van HOOM in Sint-Martens-Latem slaat de brug tussen onze webshop waar je meubels online kan bekijken en jouw interieurideeën. Je krijgt er de kans om onze basis collectie design meubels of je aankoop te zien en te voelen. De gekozen zetel liever in een andere stof? Je design stoelen liever in een ander materiaal dan hout?

Kom langs en we bekijken samen je keuzemogelijkheden qua ontwerp, materiaal, afmeting en kleur. Zelfs buiten de kantooruren! Gezellig rondneuzen of een #happytobehoom moment voor jezelf? Altijd welkom voor een babbel of een stille ontdekking.

Afspraak maken?
Routebeschrijving

Wat gebeurt er in ons atelier?

Het assortiment in onze winkel en in de webshop waar je design meubels online kan kopen, heeft natuurlijk een grens. Ons atelier gelukkig niet! Alles wat je interieur nodig heeft of waar je van droomt, is mogelijk. Op zoek naar de perfecte houten tafel op maat? Nood aan een maatkast voor je kleren of een ruime dressing?

HOOM zorgt voor niet enkel voor het ontwerp, de productie en levering van je droomtafel, maatkast of dressing, maar maakt van elke ruimte een thuis. Grote verbouwingen gepland? Wij verzorgen het maatwerk!

Kennismaking

Ontwerp

Bestelling

Productie

Levering

Bekijk enkele projecten met maatwerk
Stuur ons jouw vraag

Hoe werkt onze webshop?

Je merkt het: bij HOOM kies je niet voor de grootste meubelwinkel van Vlaanderen, wel voor een van de sympathiekste. Altijd paraat om je te helpen bij het kiezen en verwezenlijken van je design meubels en interieurplannen. En dankzij het internet, kan je nu 24/7 meubels online shoppen. Afhankelijk van je bestelling sturen we je pakket op of leveren we het hoogstpersoonlijk.

Design meubels en een maatkast passen nu eenmaal niet in je brievenbus. We nemen hiervoor vooraf contact met je op. Geen e-mail van een rare afzender, maar just us!

Ontdek onze collectie hier online

Een vraag over de winkel of ons atelier?