Blog

HOOM Design / Woonaccesoires  / Waarom naar HOOM voor eindejaarsgeschenken?
Foto van een kerstgeschenk. Kies voor je eindejaarspakjes voor HOOM.

Waarom naar HOOM voor eindejaarsgeschenken?

  • Wat koop ik voor mezelf?
  • Wat koop ik voor mijn naasten?
  • Waar vind ik nog meer inspiratie? 

De eerste verbouwingen achter de rug? Klaar om de kerstsfeer te verwelkomen in je nieuwe woning? Dan is het tijd om te shoppen! Wat nieuwe design meubels onder de kerstboom voor jezelf en meteen ook eindejaarsgeschenken kiezen voor je naasten? Een topidee! Laat je alvast inspireren door deze decoratieve geschenktips.

 

Wat koop ik voor mezelf?

Hoe meer de feestperiode nadert, hoe sneller je die warme uitnodigende sfeer wilt creëren, toch? Waar kan je dan beter beginnen met de inrichting van je woning dan in een winkel voor meubelen en decoratie die 24/7 open is? Een nieuwe tafel voor de kerstdis met de familie? Trendy stoelen voor het nieuwjaarsfeestje met de vrienden? Als je net een woning gekocht of verbouwd hebt, zijn nieuwe design meubels het perfecte geschenk voor jezelf.

Je koopt immers iets nieuws, maar door het aangename aan het praktische te koppelen houd je je budget onder controle. En als je familieleden niet weten wat ze best voor jou onder de kerstboom leggen, vraag hen dan subtiel om een cadeaubon van je favoriete meubelzaak.

 

Wat koop ik voor mijn naasten?

Weer filmtickets, krasbiljetten van de loterij of een fles wijn cadeau geven? Kom dit jaar origineel uit de hoek en schenk iets nuttig. Leuke kussens of een dekentje om samen onder te kruipen terwijl je tv kijkt? Dat is pure romantiek met een strikje rond! Of een vaas cadeau geven in plaats van een boeket bloemen? Super handig! En in de vorm van een cactus eens zo leuk om te schenken!

Inderdaad: bij HOOM vind je meer dan design meubels, trendy zetels of praktische kleerkasten op maat. We hebben alles voor een huis en thuis waar je blij van wordt.

 

Waar vind ik nog meer inspiratie?

Voor je nieuwe interieur en decoratieve eindejaarsgeschenken, kan je onze winkel bezoeken. Of je kan ons bezoeken op Cocoon, de grootste woon-en interieurbeurs van België. Van zaterdag 18 november tot en met zondag 26 november 2017 vind je ons samen met zo’n 300 andere exposanten in Paleis 5 van Brussels Expo.

Bovendien is er op de beurs een Shopping Zone voorzien met tal van ideeën voor kerstgeschenken. Kom je graag langs? Nog tot 18 november krijg je, zolang de voorraad strekt, gratis tickets bij elke instore en online aankoop bij HOOM.

 

Benieuwd naar ons ruim assortiment design meubels en decoratie? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op voor het maken van meubelen op maat.

No Comments

Post a Comment