Blog

HOOM Design / Design  / Waarom interieurbeurzen bezoeken?
Tip van HOOM Design: bezoek een interieurbeurs om woonideeën te sprokkelen.

Waarom interieurbeurzen bezoeken?

  • Hoe graag richten wij Belgen onze woonst opnieuw in?
  • Waar vind ik inspiratie om mijn huis in te richten?
  • Welke interieurbeurs mag ik niet missen?

Gezellig kuieren tussen trendy meubels en leuke woondecoratie shoppen? Zalig! Beurzen afschuimen op zoek naar inspiratie en leuke hebbedingen voor je interieur? Da’s pas me-time! Je hoeft immers geen nieuwe woonst te kopen om te genieten van al dat moois. Vind jij je huis inrichten een hobby op zich? Dan is dit zeker voor jou!

 

Hoe graag richten wij Belgen onze woonst opnieuw in?

‘Wonen’ staat steeds meer synoniem voor ‘genieten’. Je huis inrichten is dan ook niet langer iets dat je maar eens om de 10 jaar doet. Integendeel! Uit een bevraging bij iets meer dan 1000 Belgen blijkt dat we om de 2 à 3 jaar iets veranderen aan onze woonst. Regelmatig wat nieuwe woondecoratie toevoegen, maakt ons pas echt ‘happy to be HOOM’!

Een nieuwe salontafel met een plant erop, wat nieuwe kleurrijke kussens in de zetel of gewoon alles wat je al hebt een nieuwe plek en functie geven? Waar put jij inspiratie uit?

 

Waar vind ik inspiratie om mijn huis in te richten?

Hashtags genoeg op Instagram voor wie zijn huis wil inrichten of op zoek is naar tips voor originele woondecoratie! En ook op Pinterest vind je voldoende borden met leuke woonideeën. Maar laat ons eerlijk zijn: de ultieme schakel tussen inspireren en uitvoeren is het advies op maat van een professional!

Heb je trouwens al eens overwogen om meubelen op maat te laten maken? Zo is je huis inrichten nog leuker en het resultaat nog unieker!

 

Welke interieurbeurs mag ik niet missen?

Internet laat je wel toe om uit massa’s ideeën inspiratie te putten en het advies van een professional laat je toe om je plannen echt te concretiseren, maar beurzen afschuimen heeft een unieke charme. Waar anders vind je zoveel tastbare inspiratie? Bovendien worden er op beurzen regelmatig adviessessies en workshops georganiseerd. Het perfecte uitje voor interieurjunks!

Inside Out is een van die beurzen die je niet mag missen. Een leger van exposanten, architecten en standhouders helpen je er je huis inrichten. Ook HOOM Design exposeert er van 10 tot en met 12 maart en van 16 tot en met 18 maart.

 

Kan je niet wachten tot dan om je te laten inspireren? Groot gelijk! Bekijk nu al ons blog voor leuke tips of contacteer ons voor meer informatie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.