Ons team

Het team achter HOOM Design

met een passie voor interieur.

HOOM is een jong concept. De winkel opende in 2015 maar steunt op 35 jaar ervaring vanuit het familiebedrijf. Frederik en Julie zijn broer en zus en kregen de interieurkriebels mee van papa Luc.

De mix van jong en oud, expertise en passie, is het DNA van de stijl van HOOM: pragmatisch, betaalbaar maar vooral mooi.

Frederik

Architect Founder

Frederik is het hart van HOOM. Door zelfstudie, hard werk en creativiteit heeft hij zich na 10 jaar bewezen in tal van doordachte ontwerpen. Hij is niet de architect die niet afwijkt van een idee, maar de man die door dialoog tot een geslaagd ontwerp komt. Een ontwerp waarin hij met details in design, materiaal of afmeting het verschil maakt.

Julie

Founding Partner

Julie heeft geen concrete interieurachtergrond, maar groeide op tussen de verbouwingen, plannen en interieurtips. Die pragmatische en realistische kijk houdt HOOM heerlijk no-nonsense. In haar algemene passie voor het leven, is wonen en gezelligheid belangrijk. Zij brengt de verhalen waar je happytobehoom van wordt en gaat op zoek naar het verhaal achter de klant of het meubel.

Luc

Architect Mentor

Luc draait al decennia mee in de interieurwereld met als hoogtepunt het opstarten van Midel Design in 1982. Op de achtergrond ondersteunt hij de twee jonge wolven Julie & Frederik waar hij kan. Zijn tekenpotlood herbergt 32 jaar ervaring waarin precisie en materiaalkennis een centrale plaats hebben.

Laten we elkaar ontmoeten in onze winkel of het atelier?

 

Heb je een vraag voor ons team? Vul hieronder het contactformulier in. We reageren zo snel als mogelijk op je vraag of opmerking!