Blog

HOOM Design / Stoelen  / Najaarsinspiratie: betaalbare design stoelen met vintagelook

Najaarsinspiratie: betaalbare design stoelen met vintagelook

  • Bloomingville design stoelen mixen Scandinavische invloeden met retro-elementen.
  • Back to school design stoelen die 10 op 10 scoren op vernieuwing en toegankelijkheid.
  • Hippe kuipen in trendy kleuren voor een jonge frisse uitstraling.

Dit najaar wordt ons interieur volwassen! Bij de nieuwste interieurtrends voor dit najaar zien we dat lieflijke kleuren plaats maken voor diepe warme kleuren zoals bruin en terracotta. De vintage revival is ook nog aan de gang en komt dit najaar letterlijk uit de kast! Meer bepaald uit je kleerkast. Waar vintage eerst vooral een modegegeven was voor kledij en juwelen, merken we nu ook de invloed van vintage op ons interieur. En hoe kan je vintage het best tot z’n recht laten komen? Inderdaad: door te combineren met design. Schuif je stoelen aan de kant en maak plaats voor deze nieuwe design stoelen met een volwassen retrolook.

Bloomingville design stoelen

Wat je krijgt als je Scandinavische invloeden mixt met fantastische stukken uit lang vervlogen tijden? Bloomingville design stoelen die perfect de brug slaan tussen vintage, trendy en tijdloos! De ronde, luchtige ‘Friends’ stoel, die zowel in zwart als goud verkrijgbaar is, staat te popelen om door jou onder de tafel geschoven te worden. Plof je neer en geniet stijlvol van jullie avondmaal aan een strakke witte tafel, of een robuuste houten tafel. Een zacht kussen zorgt voor extra comfort, een leuk lamsvel voor een extra retro feeling.

Back to school

Een houten lessenaar die naar boven toe openklapt, grijze metalen lockers en een Zweedse bank: haal vintage-inspiratie uit je schooltijd. Of zelfs uit de schooltijd van je ouders. Met de design stoelen van Serax waan je je helemaal back to school. Serax krijgt sowieso een 10 op 10 wanneer het gaat over vernieuwend en toegankelijk design. Hun eigenzinnige kijk op de huidige trends zijn perfect voor wie bewust omgaat met stijl en interieur. En wees gerust: deze school design stoelen van Serax zijn dankzij hun afwerking in vinyl een pak comfortabeler dan destijds.

Hippe kuipen, trendy kleuren

Wie aan design stoelen denkt, denkt vast aan kuipstoelen. Maar wie aan retro stoelen denkt, denkt ook aan kuipstoelen. De ideale stoel voor dit najaar is dan ook de betaalbare SRS stoel. Deze design stoelen geven je interieur meer kleur en een jonge uitstraling met het nodige respect voor je portefeuille. Zwart, wit, grijs, turquoise of citrus: welke vind jij het mooist?

Op zoek naar betaalbare design stoelen die perfect bij je interieur passen? Keuze genoeg in ons uitgebreid assortiment! Niet gevonden wat je zoekt? laat je eigen idee tot leven komen in ons atelier voor meubelen op maat.

No Comments

Post a Comment