Blog

HOOM Design / Decoratie  / Hoe je home office efficiënt inrichten?
Een home office inrichten in de living met HOOM

Hoe je home office efficiënt inrichten?

  • Waar plaats ik mijn bureau?
  • Wat als ik een kleine leefruimte heb?
  • Hoe mijn budget onder controle houden?

 

Een goed evenwicht vinden tussen je job en privéleven? Steeds meer mensen krijgen de mogelijkheid om thuis te werken. Laptop opstarten aan de keukentafel? Waarom geen home office inrichten? Nu de kerstperiode nadert heb je vast nog enkele vrije dagen te goed. Gebruik je kerstverlof en deze tips om een deel van je leefruimte om te toveren tot een knusse home office. Vind bureaus en andere praktische meubels online en ga aan de slag.

 

Waar plaats ik mijn bureau?

Heb je voldoende ruimte om een extra bureau te plaatsen? Zoek dan eerst meubels online om je een idee te vormen van welke stijl het best bij je huidig interieur past. Om je ogen zo min mogelijk te belasten, is het wel belangrijk dat je een plek kiest met veel natuurlijk daglicht. Uiteraard kunnen enkele strakke staanlampen je ondersteunen als je vooral ’s avonds werkt.

Geen plek om extra meubels online te kopen en in je living te plaatsen? Voorzie dan extra kastjes in de buurt van je eettafel om je mappen of andere benodigdheden in op te bergen.

 

Wat als ik een kleine leefruimte heb?

Je interieur is wat van je huis een thuis maakt. Door er gewoon ergens een bureau neer te ploffen, kan je dat knus gevoel verstoren. Heb je een eerder kleine leefruimte? Maak dan gebruik van de muur. Kloppen de maten niet met die van de meubels die je online vond? Kies dan voor maatwerk en ontwerp samen met ons de nodige meubelen voor je home office.

Door je muur te gebruiken voor opbergers, spaar je in je leefruimte ook nog voldoende plaats uit voor gezellige eyecatchers. Je kerstboom hoeft zijn plek dus niet af te staan wanneer je met deze tips aan de slag gaat tijdens je kerstverlof.

 

Hoe mijn budget onder controle houden?

Je weet als geen ander dat je woning inrichten best wat kan kosten. Door je meubels online te kopen bij HOOM, kies je voor betaalbare kwaliteit. Door alles bij dezelfde winkel te kopen, is het bovendien ook makkelijker om je aankopen te spreiden en ze toch bij elkaar te laten passen. Zo blijf je stijlvast.

En waarom zou je geen cadeaubonnen vragen aan je vrienden en familie? Leuk en praktisch zo’n cadeaubon om meubels online te kopen. En zo kan je tijdens de kerstvakantie werk maken van een echte ‘ho ho home office’.

 

Benieuwd naar ons ruim assortiment design meubels en decoratie? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op.

 

Cadeaubon: Designerbox 2 maand

No Comments

Post a Comment