WAAROM KIEZEN VOOR HOOM

Op zoek naar design stoelen of andere design meubels en decoratie die perfect bij je persoonlijke keuze en stijl passen? Al een tijdje meubels online aan het vergelijken en nog niet gevonden wat je zoekt? Welkom bij HOOM! Hier vind je zowel een gevarieerde collectie meubels online in onze inspirerende webshop als meubels op maat gemaakt in ons atelier.

Inderdaad: bij ons gaat het niet om snel en veel, maar om juist en mooi. En altijd voor een eerlijke prijs. Klaar om van je huis een thuis te maken? Ontdek snel ons assortiment meubels online, plof je neer in onze design stoelen en wees #happytobehoom.

 • ROANA

   3400,00
 • Frisco sofa

   1670,00
 • ASOLO Sofa

   1188,00
 • Marte B coffee table

   330,00
 • Hixon tray table

   35,00
 • hereford coffee table

   240,00
 • heaven coffee table

   175,00
 • Gina coffee table

   110,00
Hoe maakt HOOM
het verschil?
Eerst en vooral met passie! Neen, we zijn niet de grootste meubelwinkel en dat is een bewuste keuze. HOOM maakt het verschil door geen massaproductie aan te bieden, maar tijdloze, unieke en originele design meubels. Een mooi en betaalbaar alternatief in de meubel- en interieurmarkt. Of het nu gaat om design stoelen, een design zetel of een houten tafel.
Bovendien kan je steeds rekenen op de persoonlijke expertise en service van ons ervaren familieteam. Liever je ideeën bespreken bij jou thuis? Ook dat is mogelijk. Zelfs buiten de kantooruren.

WELK ASSORTIMENT VIND IK BIJ HOOM?

Heb je ons assortiment meubels online al bekeken? In onze winkel in Sint-Martens-Latem bespreken we graag je opties qua materialen en kleuren. Bovenop dit unieke aanbod met design stoelen, zetels, tafels en decoratie kan je bij ons ook terecht voor maatwerk. Zelfs voor grotere projecten zoals je keuken, badkamer of kantoor.

Op die manier creëren we een ongelimiteerd aanbod in tijdloos meubilair en design meubels. Ben je al aan het dromen van je nieuwe interieur volledig op maat van jouw noden en wensen? Alles kan! Stuur ons je vraag en we gaan samen aan de slag!